Steun ons en help Nederland vooruit

Eliza Nauta

Lid fractie

43 jaar

Kampen

Eliza Nauta is lid van de steunfractie en heeft namens D66 zitting in de Commissie RO.

“In Kampen gebeurt alles minstens 5 jaar later dan in de rest van Nederland” is een gevleugelde uitspraak die door veel ex-Kampenaren wordt gebezigd. Laten we met z’n allen die klok nu eens eindelijk gelijk zetten met de rest van Nederland en de ons omliggende landen! Niet blijven hangen in het verleden, maar met opgeheven hoofd en een heldere blik vooruit kijken naar de toekomst. Respecteer, etaleer en koester het rijke verleden van de stad Kampen, maar blijf niet in het verleden hangen.

“Voor mij is D66 de partij die over grenzen durft te kijken, met respect voor het recht van een ieder om te denken, geloven en voelen wat hij of zij juist acht.”

 

Na ruim tien jaar in Leiden, Ierland en Den Haag te hebben gewoond, ben ik ongeveer vijf jaar geleden teruggekeerd naar mijn geboortestad Kampen. Ook toen ik hier niet woonde, heb ik Kampen altijd als thuis beschouwd en heb dan ook altijd eenblijvende verbondenheid gevoeld met ons mooie stadje aan de IJssel. Ik denk dat iedere Kampenaar het gevoel wel kent: met het Kamper treintje aankomen op het station, aan overkant van het water Kampen in al haar glorie zien liggen en vervolgens een  diepe zucht slaken… “Hè hè, ik ben weer thuis!”

06 4182 4901

Meer van Eliza Nauta