Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 6 december 2017

D66 neemt afscheid van Bert Hofman

Op 24 november hebben de leden van D66 Kampen een nieuw bestuur gekozen. Daarmee is een einde gekomen aan een zeer langdurige inzet van Bert Hofman voor D66 in diverse functies.

Er zijn maar weinig Kampenaren die Bert Hofman niet kennen: hij was een van de drijvende krachten achter Sail Kampen, en als secretaris van voetbalclub Go-Ahead was hij een bekende in de Kamper sportwereld.

Ook voor D66 was Bert heel belangrijk. Al kort na het ontstaan van D66 werd hij lid, en in de loop van vele jaren is hij actief geweest als raadslid, als commissielid of als bestuurslid. Voor de fractie was hij altijd beschikbaar voor advies over financiƫn of een van de vele andere onderwerpen waar hij in de loop van de jaren veel kennis over had verzameld. De laatste jaren was Bert penningmeester van het bestuur. Nu hij de pensioengerechtigde leeftijd ruimschoots is gepasseerd, vindt hij het tijd om definitief afscheid te nemen.

D66 Kampen is Bert Hofman zeer dankbaar voor alles wat hij voor de partij en de fractie heeft betekend. Hij is inmiddels opgevolgd door Edward Boon, die in de ledenvergadering van 24 november als penningmeester is gekozen. Ook Stephan van der Kamp en Marion Wichard zijn benoemd: tot secretaris resp. voorzitter van D66 Kampen.